ABOUT
TUS atelier

THIS IS ME! Gaelle, leading lady achter TUS atelier.


Interieurarchitect, mama & gepassioneerd door alles wat met interieur te maken heeft!


Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van leuke interieurs, toffe decoratie, unieke accessoires of hippe spulletjes. De stap om eerst interieurvormgeving en daarna interieurarchitectuur te gaan studeren was dan ook een logisch gevolg. Na mijn opleiding en gewerkt te hebben bij verschillende architectuurbureaus, had ik nog altijd niet het gevoel van ja dit is het nu helemaal wat ik wil gaan doen.

 

Ik hou van creativiteit, grafisch ontwerp, interieur en architectuur. Ik hou van snuisteren achter dat ene leuke object. Ik hou van organiseren, ondernemen en andere mensen verrassen. Ik hou van mama zijn.

 

Mama worden, een rollercoaster aan emoties. Die eerste maanden waren overweldigend, maar het mama worden heeft er wel voor gezorgd dat ik met mijn vele interesses eindelijk wist wat ik wilde doen en zo werd een idee plots werkelijkheid en ontstond TUS atelier.

 

TUS, West-Vlaams voor THUIS. Thuiskomen, een zalig gevoel! TUS omvat het helemaal voor mij. Mijn affiniteit met interieur EN leuke objecten.

 

Ik ga voor jou op zoek naar toffe musthaves. Voor jezelf, om een speciaal iemand te plezieren. Gewoon omdat het leuk is om te geven!

 

Naast de leuke producten die je op TUS atelier kan vinden, kan ik jou als interieurarchitect ook helpen bij het stylen of herinrichten van je woning (totaalrenovatie, het aanpakken van één specifieke ruimte, kleuradvies,...), handelszaak (totaalrenovatie, re-styling n.a.v. nieuwe collecties,...), diverse projecten (vastgoedstyling, fotografiestyling,...)

Van een leuk idee tot een uitvoerbaar geheel. Ik help je graag om je project verder uit te werken met de nodige aandacht voor details, materialen, verfijning en beleving.

 

Liefs Gaëlle

 

 

 

TUS atelier werd opgericht door Gaelle Vervaeke uit Westouter

© Copyright TUS atelier 2020. All Rights Reserved.