DIENSTEN
TUS atelier

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Kleuradvies

Genoeg kleurkaarten in de doe-het-zelf of de verfwinkel, maar die ene kleur toch nog niet gevonden? Wij gaan samen op zoek naar de perfecte kleur combinaties voor uw project.
Vragen of interesse in een samenwerking?

Interieuradvies

In een interieur is evenwicht heel belangrijk, wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het gepaste meubilair, de juiste verlichting en trendy decoratie om van uw interieur een thuis te maken.Vragen of interesse in een samenwerking?


Interieur styling

Soms moet je het gewoon eens zien in uw interieur. Voor een styling komen wij bij u langs met een mix aan accessoires (uit onze webshop of volgens vraag), aangepast aan uw wensen, om de gevraagde ruimtes aan te kleden.


Vragen of interesse in een samenwerking?


Interieurontwerp

U wenst graag een ontwerp/uitvoerings- tekening voor een nieuwe keuken, badkamer of een andere ruimte of u wenst maatwerk meubilair te laten uittekenen om zelf verder te kunnen werken. Vragen of interesse in een samenwerking?

Vastgoed styling

We overlopen en bespreken alle ruimtes en geven u tips over hoe u de woning verkoopsklaar kunt maken. Indien gewenst stylen we de ruimte ook met de gepaste interieurdecoratie.Vragen of interesse in een samenwerking?


Totaalinrichting

Voor de totaalinrichting van uw project begeleiden we u vanaf het ontwerp tot het uittekenen van technische plannen en het coördineren van de werken op de werf.
Vragen of interesse in een samenwerking?

© Copyright TUS atelier 2019. All Rights Reserved.