reviews op google:
5/5
Actie!

Eeveve – Vloermat rond vinyl marsala

35,00

De vochtwerende matten van Eeveve zijn makkelijk te gebruiken onder de kinderstoel (om de vloer te beschermen tegen de eerste hapjes van je kleintje). Daarnaast kunnen de matten ook buiten gebruikt worden om bijvoorbeeld op te picknicken, te spelen, om onder de hondenmand te leggen om haar op tapijt of parket te vermijden, zelf tijdens de kerstdagen kan je de matten gebruiken om onder je kerstboom te plaatsen om te vermijden dat je plekken op vb je parket krijgt door het sap van de dennenaalden of gewoon in de kinderkamer als decoratie. Door de leuke ontwerpen gaan de matten mooi op in het interieur.

De matten zijn eco-vriendelijk, duurzaam, organisch en gemaakt van 100% zacht vinyl. De matten zijn anti-slip en de inkt die gebruikt wordt om de matten te kleuren (ftalaten) bevatten geen formaldehyden.

Geproduceerd en getest onder de Europese standaard van R.E.A.C.H. De mat is verpakt in een koker die 100% recyclebaar is.

Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek of spons. Ook zijn de hardnekkige vlekken makkelijk te verwijderen met afwasmiddel en de zachte kan van de spons.

Afmetingen: De matten zijn 1 mm dik en hebben een doorsnede van 110cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: eeveve marsala Categorieën: , , , Tag:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!