reviews op google:
5/5
Search
Close this search box.
Shopping Cart

fotocredits @cotécharmé

THIS IS ME! Gaëlle, leading lady achter TUS atelier.

Interieurarchitect, boysmom & gepassioneerd door alles wat met interieur te maken heeft!

Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van leuke interieurs, toffe decoratie, unieke accessoires of hippe spulletjes. De stap om eerst interieurvormgeving en daarna interieurarchitectuur te gaan studeren was dan ook een logisch gevolg. Na mijn opleiding en gewerkt te hebben bij verschillende architectuurbureaus, had ik nog altijd niet het gevoel van ja dit is het nu helemaal wat ik wil gaan doen.

Ik hou van creativiteit, grafisch ontwerp, interieur en architectuur. Ik hou van snuisteren achter dat ene leuke object. Ik hou van organiseren, ondernemen en andere mensen verrassen. Ik hou van mama zijn.

Mama worden, een rollercoaster aan emoties. Die eerste maanden waren overweldigend, maar het mama worden heeft er wel voor gezorgd dat ik met mijn vele interesses eindelijk wist wat ik wilde doen en zo werd een idee plots werkelijkheid en ontstond TUS atelier.

TUS, West-Vlaams voor THUIS. Thuiskomen, een zalig gevoel! TUS omvat het helemaal voor mij. Mijn affiniteit met interieur EN leuke objecten. En zo ontstond TUS atelier, een combinatie waarin al mijn passies helemaal aan bod komen en resulteerde in interior design | conceptstore Ieper | webshop.

Ik help je graag om je interieurproject verder uit te werken met de nodige aandacht voor details, materialen, verfijning en beleving OF/EN  met producten terug te vinden in onze conceptstore te Ieper of in onze webshop.

Liefs Gaëlle

Opleiding

TUS atelier

Januari 2018 - heden

Interieurarchitect

Werkzaam als interieurarchitect
September 2011 - heden

LUCA School of Arts

Master - interieurarchitectuur
September 2010 - Juni 2011

LUCA School of Arts

Bachelor - interieurarchitectuur
September 2009 - Juni 2010

Kask en Concervatorium

Bachelor - Interieurvormgeving
September 2006 - Juni 2009

Team

fotocredits @cotécharmé

THIS IS TEAM TUS

Sedert oktober 2023 is team TUS aan zet. We verwelkomden Celestine als vaste waarde nadat ze enkele maanden stage heeft gelopen bij TUS atelier. 

Celestine stuurde in 2023 af als interieurarchitect aan de Luca school of arts te Gent. Ze is creatief, heeft een grote voorliefde voor interieur, is een echte foodie en smelt bij het zien van viervoeters.

Klaar voor wat de toekomst ons zal brengen, kijken we alvast uit om jullie interieurprojecten te mogen gaan uitwerken of om jullie te adviseren in onze conceptstore te Ieper.


Liefs Gaëlle & Celestine

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!

6 jaar
TUS atelier

Eind Februari bestaan we        🎈6 jaar 🎈 en dat gaan we uitgebreid vieren. Vijf dagen lang give-aways die de moeite zullen zijn EN bij elke webshopbestelling of bezoek in de conceptstore (van 26 feb t.e.m. 3 maart 2024) krijg je een leuke attentie! Dus volg onze socials om mee te doen met onze acties!