reviews op google:
5/5

Design by TUS atelier - all rights reserved

Bye bye pop-ups, TUS atelier interieurbureau & conceptstore opening end of 2022.

Ja hoor, het wordt een jaar boordevol uitdaging, want eind 2022 openen we onze conceptstore in de Surmont de Volsberghestraat te Ieper. Een uniek pand met hoge plafonds, open ruimte en boordevol karakter waar voorheen sterrenzaak Souvenir gevestigd was en erna de zaak croq’ odiel.

Op gelijkvloers zal TUS atelier een conceptstore met interieurbureau vestigen en op het verdiep zal mijn partner zijn architectuurbureau TOOP gaan huisvesten. Het wordt dus één plek waar interieur & architectuur elkaar ontmoeten en naadloos in elkaar zullen blenden.

We willen het authentieke van het pand combineren met moderne toetsen om het gebruikscomfort te optimaliseren. Want het pand werd wel wat geleefd de laatste jaren, maar voor ons dus ideaal om ons creatief ei kwijt te geraken in het ontwerpen van dit pareltje.

We zijn volop aan het brainstormen, nieuwe merken aan het contacteren om het huidige aanbod uit te breiden & aan te vullen alsook denken we na over de look & feel om het helemaal in de TUS atelier stijl af te maken.

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Ben je ook benieuwd? Hou dan zeker onze socials in het oog om het proces te volgen en af en toe een kleine preview van het pand te zien.Hiernaast alvast een sneak peak
van onze conceptstore,

Hope you like it :-)!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!