Tus Atelier

fotocredits @studioJPO

Heb je verbouwplannen, wil je bepaalde ruimtes in je woning graag aanpakken of wens je dat we aan huis komen voor een restyling van je interieur of handelszaak? Dan kan TUS atelier zeker en vast de nodige ondersteuning en deskundig advies bieden om jouw project naar dat next level te brengen.

Hieronder vind je de verschillende diensten die we aanbieden, gaande van interieurstyling & interieurontwerp tot de totaalinrichting van jouw interieurproject.

Graag nemen we de tijd om jouw project uitvoerig te bespreken. Dit doen we door een 1e kennismaking in te plannen (via zoom call of indien gewenst aan huis),  luisteren we naar jullie wensen en doen we een gericht projectvoorstel aan de hand van hetgeen besproken is.

Wil je graag meer informatie? klik op  ‘Neem contact op’  bij één van de onderstaande diensten, we beantwoorden je request binnen enkele werkdagen.

“Your home should tell the story of who you are and be
a collection of what you love”
– Nate Berkus –

Diensten

Interieurstyling

~ Styling advies ~

In een interieur is evenwicht heel belangrijk. We bespreken de ruimtes, helpen bij de keuze van de juiste kleuren, het gepaste meubilair, passende verlichting & aansluitende decoratieve elementen.

Tarief: Vanaf €175.00

(Prijzen zijn excl btw)

Interieurontwerp

~ Uitgewerkt ontwerp ~

U wenst graag een ontwerp/uitvoerings- tekening en/of enkele visualisaties voor een nieuwe keuken, badkamer, haardwand, handelsruimte,… of u wil graag maatwerk meubilair laten uittekenen om zelf verder te kunnen werken. 

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw)

TotaalPROJECT

~ Uitgewerkt totaalproject ~

Bij een totaalinrichting zijn wij uw vast aanspreekpunt doorheen het volledige interieurproces. Vanaf het 1e ontwerp, daarop volgend het opmaken van het uitvoeringsdossier en tot slot het coördineren van de werken op de werf.

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!