fotocredits @studioJPO

Heb je verbouwplannen, wil je bepaalde ruimtes in je woning graag aanpakken of wens je dat we aan huis komen voor een restyling van je interieur of handelszaak? Dan kan TUS atelier zeker en vast de nodige ondersteuning en deskundig advies bieden om jouw project naar dat next level te brengen.

Hieronder vind je de verschillende diensten die we aanbieden, gaande van interieurstyling & interieurontwerp tot de totaalinrichting van jouw interieurproject.

Graag nemen we de tijd om jouw project uitvoerig te bespreken. Dit doen we door een 1e kennismaking in te plannen (via zoom call of indien gewenst aan huis),  luisteren we naar jullie wensen en doen we een gericht projectvoorstel aan de hand van hetgeen besproken is.

Wil je graag meer informatie of heb je nog bijkomende vragen?

Klik op  ‘Neem contact op’  bij één van de onderstaande diensten, we beantwoorden je request binnen enkele werkdagen.           

“Your home should tell the story of who you are & be a collection of what you love” 

– Nate Berkus –

Diensten

Interieurstyling

~ Brainstorm sessie ~

Tijdens de brainstormsessie* komen we bij u langs waar we gedurende 1,5u à 2u de ruimtes bespreken die jij graag zou willen aanpakken. Hierbij geven we gerichte interieur tips en voorstellen qua aankleding & decoratie.

Tarief:  €250,00

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

*dit is een mondeling advies ter plaatse, de uitwerking of opvolging hiervan is niet in de prijs inbegrepen

Interieurontwerp

~ Uitgewerkt ontwerp ~

U wenst graag een ontwerptekening en/of uitvoeringstekening voor een nieuwe keuken, badkamer, haardwand, handelsruimte,… met de daarbij horende 3D visualisaties om een duidelijk beeld te kunnen vormen van hoe het er zal uitzien. 

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

TotaalPROJECT

~ Uitgewerkt totaalproject ~

Bij een totaalinrichting zijn wij uw vast aanspreekpunt doorheen het volledige interieurproces. Vanaf het 1e ontwerp, daarop volgend het opmaken van het uitvoeringsdossier en tot slot het coördineren van de werken op de werf.      

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!