reviews op google:
5/5
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Shopping Cart

fotocredits @hablar

Heb je verbouwplannen, wil je bepaalde ruimtes in je woning graag aanpakken of wens je dat we aan huis komen voor een restyling van je interieur of handelszaak? Dan kan TUS atelier zeker en vast de nodige ondersteuning en deskundig advies bieden om jouw project naar dat next level te brengen.

Hieronder vind je de verschillende diensten die we aanbieden, gaande van interieurstyling & interieurontwerp tot de totaalinrichting van jouw interieurproject.

Graag nemen we de tijd om jouw project uitvoerig te bespreken. Dit doen we door een 1e kennismaking in te plannen (via zoom call of indien gewenst aan huis),  luisteren we naar jullie wensen en doen we een gericht projectvoorstel aan de hand van hetgeen besproken is.

Wil je graag meer informatie of heb je nog bijkomende vragen?

Klik op  ‘Neem contact op’  bij één van de onderstaande diensten, we beantwoorden je request binnen enkele werkdagen.           

“Your home should tell the story of who you are & be a collection of what you love” 

– Nate Berkus –

Diensten

BRAINSTORMSESSIE

~ Mondelinge sessie ter plaatse ~

Tijdens de brainstormsessie* komen we bij u langs waar we gedurende 1,5u à 2u de ruimtes bespreken die jij graag zou willen aanpakken. Hierbij geven we gerichte interieur tips en voorstellen qua aankleding & decoratie waarmee jullie zelf verder aan de slag kunnen. Verdere uitwerking is uiteraard ook bespreekbaar.

Tarief:  €300,00

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

*dit is een mondeling advies ter plaatse, de uitwerking of opvolging hiervan is niet in de prijs inbegrepen

INTERIEURSTYLING

~ Styling ter plaatse ~

Ben je net verhuisd of wens je een bestaande ruimte op te frissen met nieuw meubilair, accessoires of nieuwe verfkleur op de muren,….dan kunnen we gericht op zoek gaan naar alle items die het best bij jullie interieur passen. Hiervan werken we een lijst uit en komen we de interieurstyling ter plaatse uitvoeren. 

Tarief: vanaf €850,00*

(Prijzen zijn excl btw, km vergoeding, producten of meubilair)

*afhankelijk van de aan te pakken ruimte(s)

Interieurontwerp

~ Ontwerp interieurproject ~

U wenst graag een ontwerptekening voor een nieuwe keuken, badkamer, haardwand, leefruimte, bureau ruimte, handelsruimte,… met de daarbij horende 3D visualisaties om een duidelijk beeld te kunnen vormen van hoe het er zal uitzien. 

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

TotaalPROJECT

~ Uitgewerkt totaalproject ~

Bij een totaalproject zijn wij uw vast aanspreekpunt doorheen het volledige interieurproces. Dit vanaf het 1e interieurontwerp, daarop volgend het opmaken van het uitvoeringsdossier en tot slot het coördineren van de werken op de werf met de aannemers.      

Tarief: Prijs op maat

(Prijzen zijn excl btw en km vergoeding)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!