fotocredits @cotécharmé

Van een leuk idee tot een uitvoerbaar ontwerp, TUS atelier helpt je met plezier bij het ontwerpen & stylen van jouw interieurproject.

Als interieurarchitect vind ik het zeer belangrijk om de nodige aandacht aan details, materialen, verfijning en beleving te geven omdat dit net hetgeen is dat een interieurproject helemaal af maakt. Alles is doordacht, gewikt en gewogen. Een concept groeit ook mee tijdens het proces, dit zorgt ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt bekeken en besproken om zo het beste eindresultaat te bekomen.

Hieronder vind je alvast een selectie van enkele interieurprojecten die we reeds gerealiseerd hebben. Gaande van interieurstyling aan huis of in een handelszaak, het uitwerken van maatwerk voor een bepaalde ruimte, volledige woning of handelszaak tot de totaalprojecten van A tot Z met werfopvolging & coördinatie.

Interesse om met TUS atelier samen te werken? Kijk dan zeker even bij onze diensten welke opties mogelijk zijn.

“The details are not the details, they make the design”

– Charles Eames –

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Af en toe maar, beloofd!

6 jaar
TUS atelier

Eind Februari bestaan we        🎈6 jaar 🎈 en dat gaan we uitgebreid vieren. Vijf dagen lang give-aways die de moeite zullen zijn EN bij elke webshopbestelling of bezoek in de conceptstore (van 26 feb t.e.m. 3 maart 2024) krijg je een leuke attentie! Dus volg onze socials om mee te doen met onze acties!